Dit is een oproep aan alle ouders, verzorgers en toekomstige jeugdspelers (U8 t/m U16) (geboortejaar tot 2005),

Mogelijk heeft u (of zoon of dochter) eerder aangegeven interesse te hebben om te gaan basketballen bij Kimbria of wanneer u (of uw kind) voor het eerst interesse heeft, is dit een belangrijke oproep.

Helaas hebben we op dat moment een wachtlijst waardoor u of uw zoon/dochter niet direct hiermee kon starten.

Om te kijken wie daadwerkelijk wilt gaan basketballen en ook competitie wilt gaan spelen, organiseren we in januari 4 interesse-instuiftraining. Hier kan geheel vrijblijvend aan worden deelgenomen. Zo kan gekeken worden of het basketballen uw zoon/dochter bevalt en kunnen wij kijken in welk team hij/zij eventueel ingedeeld kan worden. Dit hangt af van de beschikbaarheid van en/of het aantal aanmeldingen voor een team.

De wachtlijst wordt hiermee helaas niet meteen weggewerkt maar geeft wel de mogelijkheid om te kijken of je (zelf, zoon of dochter) basketbal echt leuk vindt.

De trainingen zullen gehouden worden van 18.00 tot 19.30 in Gymzaal Scharn 2 (Kruising van Koning Zwentiboldstraat (26) en Amalbergastraat, 6226 AK Maastricht).

Dit op de volgende maandagen: 6, 13, 20 en 27 januari.

Spelers worden 5 minuten voor aanvang omgekleed (sportieve kledij en sportschoenen) in de zaal verwacht.

Graag ontvangen wij nog een bevestiging dat u(w) (zoon/dochter) daadwerkelijk gaat komen. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, gaat de instuiftraining niet door. U zal hierover tijdig een bericht ontvangen.

Aanmelden/vragen mail!

Mochten er nog vragen/opmerkingen zijn horen wij die graag.

Met sportieve groet,