Veenman twee jaar lang hoofdsponsor van Dames 1

B.C. Kimbria is verheugd en trots dat Veenman voor een periode van twee jaar hoofdsponsor wil zijn van het Dames 1 team van BC Kimbria. Veenman is al vanaf 1919 expert in informatievoorziening. Met een breed scala aan oplossingen – van printing en document management tot videoconferencing en enterprise search – zorgt Veenman ervoor dat medewerkers informatie in de hand krijgen voor het nemen van beslissingen.

Op zondag 9 april 2017 werd de verbintenis tussen Veenman en B.C. Kimbria gevierd in de Geusselt. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen EVBV Octopus overhandigde teamcaptain Tammy Oth een tenue aan Davide Pedrini, senior accountmanager en verantwoordelijk voor de activiteiten van Veenman in Limburg. Dit tenue zal een mooi plekje krijgen op het hoofdkantoor van Veenman in Rotterdam. De naam van Veenman prijkt groot op de tenues van de dames en is eveneens duidelijk zichtbaar op de tenues van alle andere teams. Wij hopen dat de samenwerking een succes wordt en zich uit in de prestaties van de Kimbria dames en een nog grotere bekendheid van Veenman binnen en buiten Limburg.