Sponsoring

Een bloeiende club zoals BC Kimbria moet ook regelmatig haar spelers voorzien van tenues. Een van de eerste ontwikkelingen is dat we nieuwe tenues gaan bestellen voor het nieuwe seizoen; een aantal mensen binnen de club zijn hiervoor al druk in gesprek met diverse leveranciers.

Dit stopt niet bij tenues alleen, maar is iets wat breder wordt opgepakt: denk aan warming up-shirts en tassen, maar ook andere spullen die wij als Kimbria nodig zullen hebben. Dit biedt geïnteresseerden dan ook de kans om als sponsor toe te treden en iets te kunnen doen voor onze vereniging.

Omdat de aanschaf van tenues en spullen veel geld kost, zijn alle sponsorinkomsten van harte welkom. Daarom willen we ook een beroep doen aan jullie, de leden, met de vraag of je interesse hebt de club hierbij te helpen. Dit kun je doen door zelf te sponsoren met je eigen bedrijf, maar misschien heeft ook je werkgever wel interesse.

Het doel van de sponsorinkomsten is om Kimbria te helpen haar kosten te dekken, maar ook om de contributie/ reservering voor de tenues zoveel mogelijk te kunnen drukken. Met andere woorden: hoe meer sponsorinkomsten we weten te genereren, hoe voordeliger het is voor alle leden!

Sponsoring kan op vele manieren: bijvoorbeeld als tenuesponsor, maar ook alleen (bijvoorbeeld) warming up-shirts sponsoren is mogelijk. In de bijlage hebben we een opzet gemaakt van de opties die er op dit moment zijn.
Afhankelijk van je budget kunnen we vast een passende oplossing creëren die leidt tot een win-win situatie. Wil je hier meer over weten, dan komen we graag met je in contact!

Voor meer informatie kun je terecht bij Jorge Michielsen (Chef Tenue) en/of Stef Aelmans (Penningmeester).

Presentatie!

Alvast bedankt