Basketbal app

Sinds kort staan nu alle mailadressen van de leden in Sportlink en dus is het nu echt zo ver dat iedereen toegang kan krijgen tot zijn eigen gegevens. En eventuele veranderingen ook zelf kan aanpassen. Hoe dat allemaal in zijn werk gaat kun je hieronder lezen.

Om discussies met de scheidsrechters over de foto van spelers te voorkomen, wordt het aanpassen van de eigen foto door Kimbria VERBODEN!  Als je niet tevreden bent over de huidige foto kun je digitaal een nieuwe pasfoto opsturen naar de Ledenadministratie  en dan wordt je foto aangepast.

Hoe je de Basketball-app (er staat Voetbal-app maar geldt ook voor Basketbal) kunt downloaden is te lezen op:

 

Na het installeren vindt er een koppeling plaats zoals hier beschreven in.

Lukt dit niet dan staat waarschijnlijk niet het juiste e-mailadres in Sportlink vermeld. Geef in zo’n geval je juiste e-mailadres door (waarop je deze Up2date hebt ontvangen?) door aan Lambert.

Je e-mailadres wordt dan gewijzigd en dan gaat het zeker wel lukken.

Wat je allemaal met de app kunt doen is hier te lezen.