Kimbria Jeugdkamp 2019

Beste Kimbriaan,

Ieder jaar wordt er voor alle jeugd van BC Kimbria een geweldig jeugdkamp georganiseerd. Zo ook dit jaar weer. We keren dit jaar terug naar onze “roots”: de Belgische Ardennen. Deze keer verblijven we niet in kampeerbarakken, maar zijn te gast op een camping waar een deel van de camping gereserveerd is voor ons van vrijdag 6 september tot zondag 8 september.

De allerjongsten zullen slapen in luxe chalets (met heerlijke zachte bedden), de oudere deelnemers in tenten. We hebben onze eigen snackbar, zodat onze top koks weer voor een voedzame maaltijd kunnen zorgen. De keukenploeg is hiervoor zelfs uitgebreid tot 4 personen!

De leiding is al een hele tijd bezig met het bedenken van de spellen en opdrachten. Voor nieuwe deelnemers: Let op: we gaan dus niet basketballen, maar superleuke teambuilding doen met alle jeugd van Kimbria. En natuurlijk gaan de jeugdtrainers van de teams ook bijna allemaal mee!

De bijdrage voor dit weekend bedraagt € 40,00 per deelnemer. Deze bijdrage kun je storten op banknummer NL97 SNSB 0859 3647 71 tnv P.H.W.M. Bonfrere, onder vermelding van je vóór- en achternaam (uiterlijk 25 augustus 2019)

Ben jij geboren in 2002 of in 2011 of daartussenin (of speel je volgend jaar in de U10 tot en met U18), en je durft het avontuur met ons aan te gaan, dan kun je je opgeven door op de onderstaande link te klikken:

https://forms.gle/r4ifsxdRn19nRcp7A

1 á 2 weken vóór aanvang van het kamp, ontvang je meer en uitgebreidere informatie.

Heb je nog vragen, mail of bel met 06 – 467 05 105 (Paul Bonfrere)

Of ga naar de website van Kimbria, onder de knop evenementen