Jeugdkamp ivm Corona afgelast

Beste Kimbrianen, ouders, verzorgers,

Over 3 weken staat het BC Kimbria Jeugdkamp gepland. We hadden een mooie locatie gevonden, en zijn enthousiast begonnen aan de voorbereidingen.
Echter de corona pandemie heeft nu toch definitief roet in het eten gegooid. De aantallen besmettingen lopen weer op in Nederland, maar ook in België, waar het jeugdkamp zou plaats vinden. Regels worden weer aangescherpt, en het zou zomaar kunnen dat – vooral in België waar men toch al strenger is dan in Nederland – de regels dermate worden aangescherpt dat een jeugdkamp niet meer mogelijk is. Met de huidige regels is het al bijna niet te doen, en we willen niet het risico lopen dat we enkele dagen vóór de aanvang van het kamp worden verrast door nog strengere regels.

Na lang wikken en wegen heeft de organisatie van het jeugdkamp daarom besloten om het kamp af te gelasten. Met pijn in ons hart, want dat betekent dat we voor het eerst in 35 jaar (!) géén jeugdkamp kunnen organiseren.
Maar beloofd = beloofd: Volgend jaar maken we het weer hopelijk goed met een nieuwe, spetterende editie en zetten we de traditie voort!

Met vriendelijke groeten,

Het kernteam van het BC Kimbria Jeugdkamp