TRY OUTS Dames 1/Dames U20

Dames 1 van BC Kimbria Maastricht zoekt nog een aantal talentvolle speelsters. Dit team komt uit in de tweede divisie landelijk. Heb je het talent en ben je motiveerd om op dit niveau mee te doen en wil je een volgende stap te zetten? Meld je dan aan voor onze try out trainingen. Deze zijn iedere zondag van 10.30 – 13.00 u. op Sportpark West Maastricht. (Buiten basketbalveld: Negenputruwe 1-5, 6218 RA Maastricht) Voor de Belgische spelers: het ligt maar net over de grens.

Ook voor onze dames U20 ploeg spelende in het hoogste niveau van de afdeling zijn nieuwe speelsters welkom. Deze trainen op het moment gezamenlijk met onze dames 1 ploeg.

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met Robin Mandigers (basketbalzaken@kimbria.nl) of Dimitri van Dyck (+32 (0) 496 710 215).