Kimbria jeugdkamp 2021

Beste Kimbriaan,

Ieder jaar wordt er voor alle jeugd van BC Kimbria een geweldig jeugdkamp georganiseerd. Vorig jaar kon het kamp niet doorgaan, vanwege Corona. Dit jaar lijkt het er op dat het kamp wel kan door gaan. We zijn gestart met de voorbereidingen. Zo hebben we een nieuwe – nog geheime – kamplocatie in België.

Hoewel de maatregelen rondom het corona virus steeds versoepelen en het ernaar uit ziet dat we in september met een jeugdgroep in België op kamp mogen, begrijpen we dat het lastig is om hier een beslissing over te nemen. Toch willen we net als anders onze jeugdleden wel alvast uitnodigen om mee te gaan. Daarom hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet:• Aanmelden mag je doen via de website, klik op de onderstaande link• Betalen hoeft pas als het zeker is dat het jeugdkamp kan doorgaan• Afmelden mag kosteloos tot twee weken voorafgaand aan het jeugdkamp• Drie weken voor aanvang ontvangen jullie bericht of het Jeugdkamp zal doorgaan of niet• Mochten er in september nog beperkende maatregelen (in Nederland én België) rondom corona van kracht zijn, dan zullen wij deze duidelijk vooraf met u delen

Informatie over het jeugdkamp:

Ook dit jaar verblijven we in een speciaal jeugdverblijf, ergens in de buurt van Maaseik, België. Het hele weekend zal vol zitten met leuke spellen, opdrachten, speurtochten en avondactiviteiten. En niet te vergeten: kampvuur!

Afgelopen jaren zijn er twee top koks opgeleid, die samen met onze ervaren kok weer voor heerlijke – niet per definitie voedzame – maaltijden zullen zorgen.

Voor nieuwe deelnemers: Let op: we gaan dus niet basketballen, maar hebben wel superleuke teambuilding met alle jeugd van Kimbria. En natuurlijk gaan de jeugdtrainerstrainers van de teams ook bijna allemaal mee!

Datum: we starten op vrijdagavond 10september, tussen 18.00 uur en 19.00 uur, en het kamp eindigt op zondag 12 september, rond 14.00 uur

De bijdrage voor dit weekend bedraagt € 40,00 per deelnemer. Als het Jeugdkamp door kan gaan, dan ontvangen jullie uiterlijk drie weken voor aanvang een betaalverzoek.

Ben jij geboren in 2002 of in 2013 of daartussenin (of speel je volgend jaar in de U10 tot en met U18), en je durft het avontuur met ons aan te gaan, dan kun je je opgeven door op onderstaande link te klikken:

https://forms.gle/htBKzuRkLVaQiwKS9

1 á 2 weken vóór aanvang van het kamp, ontvang je meer en uitgebreidere informatie.

Heb je nog vragen, bel dan bij voorkeur, met Paul Bonfrere (06 – 467 05 105) of mail naar jeugdkampkimbria@gmail.com.