Trainers gezocht

Het nieuwe seizoen wordt al weer voorbereid.

Teams wisselen van samenstelling, trainers stoppen, schuiven mee met een team of treden opnieuw in. We proberen met man en macht de wachtlijst van nieuwe leden weg te werken, die de afgelopen periode is ontstaan.

Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we genoeg trainers (m/v/x) nodig. Gelukkig gaan velen mee naar het nieuwe seizoen (daarvoor hartelijk dank) maar helaas zijn ook nog zeker 8 teams op zoek naar nieuwe trainers/coaches.

Kijk maar deze geweldige teams en kies er één uit om al je vaardigheden aan over te dragen, ze een geweldige sportieve tijd te geven en zelf ook de nodige skills bij te leren!

Misschien zijn creatieve oplossing mogelijk door met zijn tweeën trainingen en wedstrijden af te wisselen (waarbij natuurlijk het behoud van continuïteit en het opbouwen van een goede band met het team, belangrijk blijft).

Zonder trainers kunnen deze teams niet optimaal het nieuwe seizoen in gaan. We zijn trots op het feit dat er zo veel interesse is om te basketballen maar we kunnen het alleen waarmaken als we ze kunnen laten trainen en wedstrijden kunnen laten spelen.

Daarom hebben we jou nodig! Meld je aan bij de technisch commissie of het bestuur, ook voor meer informatie en uitleg.

Teams ( klik op foto voor grotere versie)