Kimbria Jeugdkamp 2023 uiterlijk 14-7 (23:59) aanmelden!

Beste Kimbriaan,
Dit jaar gaat er zoals elk jaar weer een jeugdkamp plaatsvinden!! De kamplocatie houden we nog even geheim, maar vele jeugdkampleiders zijn op dit moment bezig om ervoor te zorgen dat jullie een TOP weekend gaan beleven.

Dit jaar zal het jeugdkamp plaats vinden van vrijdag 1 september 2023 (vanaf +/- 18.00 uur) tot zondag 3 september 2023 (tot ongeveer 14.00 uur) (LET OP WEEKEND EERDER DAN GEBRUIKELIJK, WEEK NA DE ZOMERVAKANTIE) . Je komt in aanmerking om mee te gaan als je geboren bent in de jaren 2006 t/m 2015, of als je volgend jaar speelt in een team dat uitkomt in de U10, U12, U14, U16 of U18 categorie.

De kosten voor dit fantastische kamp zijn EUR 45,00 p.p. Hier zit alles bij in begrepen op het snoepwinkeltje na, hier zijn voor zeer schappelijke prijzen wat snoep en frisdrank te koop.

Dit bedrag dient uiterlijk vrijdag 11 augustus 2022 overgemaakt te worden. Zie bijlage onderaan.

Aanmelden kan vanaf nu, via deze link: https://forms.gle/DuMyiNwwvt2ZkoaR7
Maar wacht niet te lang, want we hebben slecht een beperkt aantal slaapplekken, dus
VOL = VOL.
Vragen? Mail naar jeugdkampkimbria@gmail.com