Vrijwillersdag/National Volunteer Day

Beste Kimbria-vrijwilligers,

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag, en daarom willen wij, het bestuur, jullie graag even in het zonnetje zetten! 

We blijven het maar herhalen: zonder vrijwilligers geen club. Of het nu gaat om het opzetten van een schema, het fluiten van een wedstrijd, het bijhouden van de website of uithelpen bij een fantastisch evenement als de wedstrijd tegen Donarafgelopen weekend – het kost allemaal tijd en energie, en het moet gedaan worden!

We bedanken jullie dus uit de grond van onze harten voor jullie inzet en hopen dat jullie hier nog lang en vooral met veel plezier mee door willen en zullen gaan!

We tillen alvast een tipje van de sluier op: tijdens de clubdag(7 januari) zal er een presentje voor jullie klaarstaan. Als blijk van onze waardering voor jullie. Meer kunnen we er nu helaas nog niet over kwijt… 😉

We wensen jullie een fijne Vrijwilligersdag en veel plezier bij de trainingen vanavond. Oh ja, en vergeet niet: zondag is er weer een vol programma met thuiswedstrijden, met onder andere Heren 2 (17:00u) en de Rebels (19:00)! Dus hopelijk zien we jullie zondag weer in de Geusselt.

Groetjes,

Het Kimbria-bestuur

Dear Kimbria volunteers,

Today is National Volunteer Day, and so we, the board, would like to take a moment to put you in the spotlight!

We’ll keep repeating it: without our volunteers, there is no club. Whether it’s setting up a schedule, refereeing a game, maintaining the website or helping out at a fantastic event like the game against Donar last weekend – it all takes up time and energy, and it all has to be done!

So we thank you from the bottom of our hearts for your commitment and hope you will continue to do so for a long time to come and, above all, that you keep enjoying what you do!

We will give you a hint: at the club day (7 January) there will be a little present for you. As a token of our appreciation for you. Unfortunately, we can´t say any more about it right now… 😉

We wish you a happy Volunteer Day and have fun at tonight’s training sessions. Oh yeah, and don’t forget: we have another full programme of home games on Sunday, including Men’s 2 (17:00h) and the Rebels (19:00h)! So hopefully we will see you again in the Geusselt on Sunday.

Greetings,

The Kimbria board