LIDMAATSCHAP OPZEGGEN

  Wat ontzettend jammer dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Maar als je echt besloten hebt te stoppen met basketbal, moeten we je helaas wel op een aantal praktische zaken wijzen.

  Het lidmaatschap van Kimbria is een jaarverplichting die je als lid bent aangegaan, dat betekent dat opzeggen aan een aantal regels is gebonden.

  # Beëindigen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk middels het sturen van een mail naar de ledenadministratie. Een afmelding bij alleen de trainer van de betreffende ploeg is niet voldoende.

  # Bij voorkeur zeg je vóór 1 mei op, maar uiterlijk doe je dit vóór 1 juni. Dan alleen kan ook de contributie worden stopgezet voor het nieuwe seizoen.

  # Voor leden die vanaf 1 september of gedurende het seizoen opzeggen, geldt dat de contributie voor de rest van het seizoen (tot na de laatste betalingstermijn rond april) verschuldigd blijft.

  # Voor bondsleden geldt, dat als je je hebt ingeschreven voor de competitie, je óók de bondskosten en tenuehuur moet blijven betalen tot einde van het seizoen.

  # Een lid krijgt altijd een bevestiging van het opzeggen van het lidmaatschap.