Kimbria was dicht bij een stunt

Titelkandidaat Octopus boog pas één keer dit seizoen en dacht tegen Kimbria freewheelend de klus te klaren. Een misvatting want de taaie ploeg van Jos Wolfs verkocht de huid zo duur mogelijk. Het bleef lang uit de greep van de tentakels van Octopus maar verloor uiteindelijk met het kleinst mogelijke verschil: 71-70. Almir Klacar en zijn vrouwenteam mochten eveneens afreizen naar een titelkandidaat maar de Kimbria-coach blikte vorige week al vooruit naar de mission impossible bij het nog ongeslagen Almonte: „Geen kans tegen de sterkste ploeg van de 2e Divisie en de toekomstige kampioen.” De uitgedunde en vooral jonge Kimbria-selectie miste teveel scorend vermogen en verloor dan ook zoals voorspeld kansloos met 63-26.

Brom: Dagblad de Limburger 05 februari 2018