Jeugdtrainingen kunnen doorgaan ondanks aangescherpte maatregelen 4 nov.

Jeugd trainingen gaan in principe door. Vraag de trainer/coach via teamapp naar team specifieke actuele informatie.

Op 3 november heeft het kabinet aangegeven de gedeeltelijke lockdown die ingesteld was tot half december te verlengen. De competitie ligt gedurende deze periode stil. Daar bovenop gelden t/m 18 november verscherpte maatregelen. Deze twee weken mogen volwassenen in groepjes van maximaal 2 personen sporten op 1,5 meter afstand. De jeugd t/m 17 jaar mag nog wel trainen en onderling spelen. Er geldt voor de binnensport een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte, tenzij het alleen jeugd t/m 17 jaar betreft. Dit protocol gaat weer in werking zodra er weer gespeeld mag worden. Voor de activiteiten die in de tussenliggende periode wel mogen, geldt natuurlijk dat de richtlijnen aangehouden moeten worden.

https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus

https://www.maastrichtsport.nl/maastricht-sport/sporten-tijdens-corona