Geen trainingen tot 14 januari 2022

Door de nieuwe Corona maatregelen van 18 december zullen alle binnensportlocaties worden gesloten. Vanaf zondagochtend 19 december 2021 tot waarschijnlijk 14 januari 2022 zullen er geen trainingen en/of wedstrijden plaatsvinden.
Buitensporten is nog toegestaan, dus blijf in beweging maar neem de maatregelen in acht.

We wensen iedereen sterkte voor nu en toch een fijne kerst straks.

———🏀—————🏀————-🏀————-

Due to the new Corona measures of December 18, all indoor sports locations will be closed. From Sunday morning, December 19, 2021 until probably January 14, 2022, there will be no training sessions and/or competitions.
Outdoor sports is still allowed, so keep moving but observe the measures.

We wish everyone strength for now and a merry Christmas later.