Basketbalspeeldagen 3 t/m 5 mei voor jeugd van 6 -18 jaar

Stichting Astara organiseert weer de Basketbalspeeldagen voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar.

Stichting Astara wil een kwaliteitsslag in de samenleving door jeugd, anders ontwikkelende jeugd en andere culturen te verbinden.
Door te laten zien wat de mogelijkheden van deze doelgroepen zijn, kunnen we een voorbeeld in Nederland zijn en dragen we zorg voor de integratie in Maastricht.
De Basketbal Speeldagen zullen een positieve invloed hebben op zowel de individuele als maatschappelijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Wij zorgen voor de horizontale verbinding tussen zorg, opvang, onderwijs, welzijn en sport.

Er zijn verschillende dagen voor verschillende leeftijdsgroepen. 3 en 4 mei van 9.30 u. tot 15.30 u. voor de kinderen tussen 6-12 jaar. (info in de link) en 5 mei van 9.30 u. tot 15.30 u. voor de kinderen tussen 12 en 18 jaar. (info in de link)