Kimbria Jeugdkamp 2022 (aanmelden voor 25 aug.)

Beste Kimbriaan,
Dit jaar gaat er zoals elk jaar weer een jeugdkamp plaatsvinden!! De kamplocatie houden we nog even geheim, maar vele jeugdkampleiders zijn op dit moment bezig om ervoor te zorgen dat jullie een TOP weekend gaan beleven. Wil je weten hoe het vorig jaar was…klik hier.


Dit jaar zal het jeugdkamp plaats vinden van vrijdag 9 september 2022 (vanaf +/- 18.00 uur) tot zondag 11 september 2022 (tot ongeveer 14.00 uur). Je komt in aanmerking om mee te gaan als je geboren bent in de jaren 2005 t/m 2014, of als je volgend jaar speelt in een team dat uitkomt in de U10, U12, U14, U16 of U18 categorie.

De kosten voor dit fantastische kamp zijn EUR 45,00 p.p. Hier zit alles bij in begrepen op het snoepwinkeltje na, hier zijn voor zeer schappelijke prijzen wat snoep en frisdrank te koop. Dit bedrag dient uiterlijk vrijdag 25 augustus 2022 overgemaakt te worden (zie voor betaalgegevens in de bijlage).


Ongeveer één week voor aanvang van het kamp ontvangt iedereen de uitgebreide informatie met onder andere een lijst van spullen die iedereen mee moet nemen, het thema, het adres, contactgegevens en dergelijke.


DIT WIL JE NIET MISSEN!
Aanmelden kan vanaf nu, door op de website van BC Kimbria het formulier in te vullen of door onderstaande QR-code te scannen.


Maar wacht niet te lang, want we hebben slecht een beperkt aantal slaapplekken, dus VOL = VOL.
Vragen? Mail naar jeugdkampkimbria@gmail.com