23 september start Grote Club Actie

[English version] Vanaf zaterdag kan iedereen weer lopen kopen en verkopen. Op die manier steun je de club enorm en kun je zelf ook nog een prijsje winnen.

Voor 23 september krijgen alle leden een mail met hun persoonlijke verkooppagina. Je kunt de link delen met al je vrienden, familie, bekenden, buren en onbekenden. Zet de link op je sociale en/of doe een ludieke actie zodat zo veel mogelijk loten verkocht worden.

De opbrengt is wezenlijk belangrijk voor de club. Met dit geld kunnen de extra materialen, ballen en voorzieningen gekocht worden die we nodig hebben.

Er zijn weer leuke winactie wanneer je loten verkoopt.

* Bij 25 verkochte loten (alle verkopers) krijg je een medaille.

* Bij 40 loten kunnen de kids (t/m13 jaar) meedoen aan de kidsverkoopwedstrijd en misschien mooie prijzen winnen.

* En word je Club-fluencer (alle verkopers) en maak kans op een cadeaubon van top1toys, filter kun je hier vinden.

De jeugdteams zijn al jaren hele goede verkopers. Maar we zouden het ook enorm waarderen als de oudere leden ook met hun team of individueel zo veel mogelijk loten verkopen. Vele verkopers maken een goede opbrengst. Dus bij deze doen we ook echt een beroep op de teams boven U16. Ook vanuit Kimbria komt een beloning voor de hele grote verkopers. Probeer eens het superlot uit ( met kans op het winnen van een clubgeest!)

De leden t/m U14 hebben of krijgen snel boekjes inclusief hun verkoop QR code. Alle andere leven kunnen online via hun persoonlijke link loten verkopen. Op de website komt bij alle teams de team verkoop QR code te staan en link te staan. Deel deze of koop er zelf een paar.

Tot 13 november kan verkocht worden. Boekje moeten een week eerder ingeleverd worden.

En als laatste. Per verkoop betalen we transactiekosten. Dat betekent meer loten in een transactie is voordeliger dan net zoveel enkele lotenverkoop. We zijn blij met elk lot echter wanneer binnen een familie (bv papa en mama of opa en oma) de loten samen kunnen worden gekocht, dan besparen we transactiekosten en voor de winactie wordt gekeken naar het aantal loten en niet naar het aantal transacties.

Heb je nog geen link na 23 september neem dan even contact op met communicatie@kimbria.nl.

Hier nog extra info:

Kijk hoe het werkt!

Tips en tricks

Persoonlijk verkoop pagina voorbeeld

Dus doe je best en help ons een record bedrag binnen te halen!

BC Kimbria Grote Clubactie link