Beste Kimbriaan en beste ouder/verzorger,

Er staat een grote verandering op stapel ten aanzien van het jureren! Met ingang van 1 januari 2018 worden de papieren wedstrijdformulieren afgeschaft en mag alleen nog gebruik gemaakt worden van het digitale wedstrijdformulier. Dus geen pen en papier meer maar een tablet computer. Dat is voor ons allemaal een grote omschakeling die we goed willen voorbereiden.

Daarom geven we een korte cursus. aan alle spelers vanaf U14 en alle ouders/verzorgers met een kind in de U10, U12, U14, U16 en U18.

Houd er rekening mee dat er vanaf november tablets op de tafels liggen en geen papieren formulieren meer. Als je ingeroosterd staat (of gaat worden) om te jureren veronderstellen we dat je weet hoe het werkt, of dat je zorgt dat je hulp regelt van iemand die er al wel verstand van heeft.

Kom dus naar de cursus!

Inschrijven
Inschrijven

Locatie: sporthal De Geusselt

De cursus wordt gegeven door Kimberly Heuts van ons eerste Damesteam, aan de hand van een presentatie. Op deze pagina zijn trouwens filmpjes te raadplegen waarin wordt uitgelegd hoe het digitale formulier werkt. Het kan geen kwaad om eral eens naar te kijken.

Kimberly hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen voor de cursus, op 31 oktober of op 2 november.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Adri Voogd, voorzitter