Clubdag 7 januari 2024

Informatie over clubdag, geef je op voor 23 december!

Kimbria Clubdag zondag 7 januari 2024
Zoals in november aangekondigd gaan we weer een clubdag organiseren! En deze wordt gelijk ook onze nieuwjaar bijeenkomst.
Het moet een dag worden voor de hele club, van de jeugd tot de recreanten. Allerlei activiteiten, basketbalevenementjes en een prijsuitreiking.
Het programma staat bij de informatie link bovenaan dit bericht. Via het formulier kun je je voor de verschillende onderdelen opgeven (alle activiteiten staan in 1 formulier). Doe dit voor23 december zodat we nog tijd hebben om de teams in te delen.
Wij hebben er zin.
Fijne feestdagen en tot 7 januari 2024.

Kimbria Club Day Sunday January 7th 2024
As announced in November, we are organizing another club day! This will also serve as our New Year’s gathering. It’s intended to be a day for the entire club, from youth to recreational members. Various activities, basketball events, and an award ceremony are planned.
The program is in the information link above this page. You can sign up for various activities through the form. (All activities are included in one form.) Do this before December 23 so that we still have time to organize the teams.
We’re excited about it. Happy holidays, and see you on January 7, 2024!