Basketbal speelweken 2016

Maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september
De Basketbal Speelweek is er voor alle kinderen in de leeftijd 6 tot en met 12 jaar oud. Vanaf 09u30 zijn de kinderen welkom in Sporthal De Geusselt, Olympiaweg 81, om 10u00 starten we de dag en vanaf 16u00 kunnen de kinderen opgehaald worden.

Waarom is er een Basketbal Speelweek?

Jos Wolfs, initiatiefnemer van de Basketbal Speelweek en Stichting Astara, gelooft in de kracht Basketbal. De sport nodigt uit tot samenwerken, actie en bewegen, dat zijn positieve elementen die Jos de kinderen van Maastricht wilt mee geven. Stichting Astara streeft, in samenwerking met het COA, Koraalgroep Gastenhof, BC Kimbria en de Gemeente Maastricht, naar een kwaliteitslag in de samenleving door jeugd met diverse achtergronden te verbinden. Ontmoeting en verbinding staat centraal. De Basketbal Speelweek heeft een positieve invloed op zowel de individuele als sociale en maatschappelijke ontwikkeling van kinderen. Wij zorgen voor de horizontale verbinding tussen zorg, opvang, onderwijs, welzijn en sport.

Kosten

€ 75,00 voor een hele week basketbal. (Dit is inclusief gezonde lunch, iedere dag.)

Graag over te maken naar Stichting Astara
Iban: NL 30 TRIO 019 798 42 58
Ten name van: Stichting Astara
Onder vermelding van: Basketbal Speelweek en naam deelnemer

Het team

Voor de Basketbal Speelweek heeft Jos een team aan deskundigen samengesteld. Het team bestaat uit een sportarts, een gedragswetenschapper, trainers in diverse sociale vaardigheidscursussen, trainers van Bc Kimbria en een grote groep gemotiveerde vrijwilligers met een grote diversiteit in basketbal ervaring en achtergrond.

Het project wordt volledig ondersteunt door twee zeer gewaardeerde top basketballers, Cleo Wright en uiteraard Jos Wolfs.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.